O nas

Erkon sistemi

ERKON sistemi d.o.o. smo ponudnik in distributer sistemov klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja z bogato 25-letno tradicijo. S sedmimi predanimi člani ekipe in štirimi kombiji izvajamo optimalne rešitve klimatizacije in prezračevanja za večje objekte in vam zagotavljamo podporo na celotni poti nakupnega procesa.

 

Naša ključna prednost je svetovanje na najvišjem nivoju. Svetujemo in usmerjamo vas glede:

 

  • izbire sistemov klimatizacije, ogrevanje in prezračevanja,
  • vgradnje naprav ter
  • dolgoročnega vzdrževanja.

 

Vgradnja naprav in vzdrževanje
Ekipa - Erkon sistemi

Naš cilj je postati vodilni na področju klimatizacije v Sloveniji. Že več kot pet tisoč zadovoljnim strankam smo svetovali, dobavili in vgradili naprave in sisteme hlajenja, ogrevanja in prezračevanja, ne glede na velikost in zahtevnost objektov. Ob tem skrbimo tudi za poprodajno izkušnjo in trdno stojimo za kakovostjo svojih storitev.

 

Z našo pomočjo ustvarite zdravo in kakovostno klimo ter bivalno-delovne pogoje v trgovskih centrih, hotelih, skladiščih, poslovnih prostorih in večjih halah.

 

Vpisani smo tudi v evidenco pri ARSO pod zap. št. 591 kot podjetje, pooblaščeno za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje in klimatizacijo in toplotnih črpalk v skladu s 37. členom Uredbe o uporabi ozonu škodljivih snovi in fluoriranih toplogrednih plinov (Ur.l.RS 41/10).

Erkon svetovanje

Potrebujete svetovanje?

Za vaš objekt poiščemo optimalne rešitve in vam zagotovimo podporo na celotni poti procesa - od izbire sistemov klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja do njihove vgradnje in dolgoročnega vzdrževanja.

Dolgoletne izkušnje

Strokovnost

Celovito svetovanje

Profesionalno svetovanje

Vrhunska oprema in sistemi

Podpora na celotni poti

Zanesljivost storitve

2020 AAA boniteta odličnosti

Kje nas najdete?

Za zadovoljstvo več kot tisoč zadovoljnih strank skrbimo na naslovu Bakovnik 3, 1241 Kamnik. Z veseljem nas kontaktirajte preko telefonske številke 040 350 421 ali e-maila info@erkonsistemi.si in svetovali vam bomo.