Hlajenje

Klimatizacija in optimizacija klime

v profesionalnih objektih

Hlajenje večjih objektov

Profesionalno hlajenje

Optimalne rešitve hlajenja in klimatizacije industrijskih objektov, trgovskih centrov, hotelov in kompleksnejših objektov. Zagotovimo vam vrhunske sisteme klimatizacije in VRF sisteme priznanih blagovnih znamk. Z njimi boste ustvarili kakovostne in optimalne pogoje za delo in bivanje ter ustvarili primerno mikroklimo v objektih različnih velikosti in namembnosti. Za vas poiščemo optimalne rešitve, ne glede na zahtevnost objekta.

Klimatizacija doma

Široka ponudba klimatskih naprav in sistemov za prijetno in udobno bivanje v vašem domu. Naprave priznanih blagovnih znamk z najsodobnejšo tehnologijo, s katero bo družinsko življenje še bolj prijetno, hlajenje pa učinkovito in varčno. Modeli bivalnih klimatskih naprav vam zagotavljajo tudi možnost upravljanja na daljavo in filtracijo zraka, ki poskrbi za zdravje dihal in visoko kakovost bivanja.

Klimatizacija doma

Klimatske naprave

MSZ-AY

MSZ-LN

MSZ-HR

MSZ-AP

MSZ-EF

SLZ-M

URURU SARARA

PERFERA

STYLISH

EMURA

MSZ-HJ

COMFORA

BOP

VERITAS

ARCTIC

SENSIRA

Erkon svetovanje

Potrebujete svetovanje?

Za vaš objekt poiščemo optimalne rešitve in vam zagotovimo podporo na celotni poti procesa - od izbire sistemov klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja do njihove vgradnje in dolgoročnega vzdrževanja.

Dolgoletne izkušnje

Strokovnost

Celovito svetovanje

Profesionalno svetovanje

Vrhunska oprema in sistemi

Podpora na celotni poti

Zanesljivost storitve

2023 AAA boniteta odličnosti

Kje nas najdete?

Za zadovoljstvo več kot tisoč zadovoljnih strank skrbimo na naslovu Bakovnik 3, 1241 Kamnik. Z veseljem nas kontaktirajte preko telefonske številke 01 555 02 70 ali e-maila info@erkonsistemi.si in svetovali vam bomo.