Ogrevanje

Optimalno ogrevanje poslovnih

prostorov, skladišč in večjih objektov

Ogrevanje večjih objektov

Ogrevanje večjih objektov

Poslovni objekti, skladišča, hoteli, trgovski centri in drugi večji objekti so za ogrevanje bolj zahtevni. S pomočjo toplotnih črpalk, ki so vezane v kaskadni sistem dosegamo neverjetno ogrevalno moč. Gre za združeno moč več toplotnih črpalk, ki omogočajo ogrevanje in doseganje udobja pri delu in bivanju tudi najbolj kompleksnih in zahtevnih objektov. Pri izbiri vam svetujemo in za vas poiščemo optimalne rešitve.

Ogrevanje vašega doma

Varčno, udobno in brezskrbno bivanje v domu si zagotovite s pomočjo toplotnih črpalk priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo brezhibno delovanje v različnih podnebnih režimih. S pomočjo upravljanja na daljavo jih lahko nadzorujete od kjerkoli - in se ob tem prijetno grejete skozi vse hladnejše mesece na okolju prijazen način. Ob tem vam nudimo strokovno podporo na celotni poti izbire ogrevalnega sistema.

Ogrevanje vašega doma
Erkon svetovanje

Potrebujete svetovanje?

Za vaš objekt poiščemo optimalne rešitve in vam zagotovimo podporo na celotni poti procesa - od izbire sistemov klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja do njihove vgradnje in dolgoročnega vzdrževanja.

Dolgoletne izkušnje

Strokovnost

Celovito svetovanje

Profesionalno svetovanje

Vrhunska oprema in sistemi

Podpora na celotni poti

Zanesljivost storitve

2023 AAA boniteta odličnosti

Kje nas najdete?

Za zadovoljstvo več kot tisoč zadovoljnih strank skrbimo na naslovu Bakovnik 3, 1241 Kamnik. Z veseljem nas kontaktirajte preko telefonske številke 01 555 02 70 ali e-maila info@erkonsistemi.si in svetovali vam bomo.