Prezračevanje

Celoviti sistemi prezračevanja

večjih in bolj kompleksnih objektov

Prezračevanje večjih objektov

Industrijsko prezračevanje

Profesionalno prezračevanje kompleksnih objektov različnih namembnosti. Ne glede na zahtevnost delovnih pogojev v prostorih, ki jih želite prezračevati, vam nudimo naprave in sisteme prezračevanja, ki zagotovijo zadostno moč in učinkovitost prezračevanja. Prezračevanje celotnih objektov učinkovito dosežemo s pomočjo centralnih prezračevalnih naprav vrhunskih blagovnih znamk.

Prezračevanje doma

Svežina doma v vašem domu je ključna za prijetno in zdravo bivanje. S pomočjo lokalnih in centralnih sistemov prezračevanja priznanih blagovnih znamk ustvarjamo kakovostne bivalne pogoje. Lokalne prezračevalne naprave omogočajo prezračevanje posameznih prostorov in so bolj enostavne za vgradnjo, medtem ko centralne prezračevalne naprave prezračujejo vaš celotni dom in vse prostore.

Prezračevanje doma
Erkon svetovanje

Potrebujete svetovanje?

Za vaš objekt poiščemo optimalne rešitve in vam zagotovimo podporo na celotni poti procesa - od izbire sistemov klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja do njihove vgradnje in dolgoročnega vzdrževanja.

Dolgoletne izkušnje

Strokovnost

Celovito svetovanje

Profesionalno svetovanje

Vrhunska oprema in sistemi

Podpora na celotni poti

Zanesljivost storitve

2023 AAA boniteta odličnosti

Kje nas najdete?

Za zadovoljstvo več kot tisoč zadovoljnih strank skrbimo na naslovu Bakovnik 3, 1241 Kamnik. Z veseljem nas kontaktirajte preko telefonske številke 01 555 02 70 ali e-maila info@erkonsistemi.si in svetovali vam bomo.